Rondleiding / Lezing

Rondleiding

Als u van plan bent om op een dag uit te gaan of u een kunstliefhebber/ architect liefhebber bent, bezoek National Gallery The Netherlands in Amersfoort is een ideale keuze. Amersfoort ligt precies in het midden van Nederland en is misschien wel de meest veelzijdige stad van het land. Met de historische stad, musea, cultuur en kunst is er voor elke bezoekers iets te ontdekken. National Gallery The Netherlands is een van de belangrijke musea in Amersfoort. Als u zich aanmeldt voor een rondleiding, dan neemt onze gids u eerst mee om Kleurhuis te ontdekken. Kleurhuis is niet alleen bijzonder qua bouwvorm, haar balkon, gordijnen zijn ook de kunstwerken die in het hele gebouw zijn geïntegreerd. Vervolgens, als je wilt, zal de gids je vergezellen om te genieten van de kunstexposities van Juane Xue en andere kunstenaars. Daarna kun je nog langs Kleurhuis lopen om door het park naar andere plekken in het stadscentrum te wandelen.

Lezing

Lezing door Juane Xue over haar schilderkunst ( duur 2 uur en kosten €16 p.p. )

 

Meer informatie

Als u belangstelling heeft, kunt u contact op nemen, email of tel: 033 465 1617 (alleen tijdens openingstijden).

De National Gallery The Netherlands staat in Kleurhuis. Kleurhuis is een modern vrijstaand gebouw. Ze ligt in het park Heiligenbergerbeek in Amersfoort. Ze is bekend door haar unieke architectonisch ontwerp en overdrijvend kleurontwerp. Daardoor trekt veel bezoekers van de hele wereld aan om hier te komen bezoeken. Keurhuis is één van de kunstwerken van kunstenares Juane Xue. Met name haar kunstcollectie in de Galerie laat de bezoekers blijven vertoeven in een schitterende kleurrijke wereld.

Toegankelijkheid

National gallery The Netherlands vindt toegankelijkheid voor alle bezoekers belangrijk en is hierom goed toegankelijk voor rolstoelen, rollators, kinderwagens. Er is een invalide toilet aanwezig.