Rondleiding / Lezing
  1. Home
  2. Bezoek
  3. Rondleiding / Lezing

Rondleiding

Als u van plan bent om Amersfoort te bezoeken en u bent  kunstliefhebber en of architectuur liefhebber, bezoek dan National Gallery the Netherlands. Amersfoort ligt precies in het midden van Nederland en is misschien wel de meest veelzijdige stad van het land. Met de historische stad, musea, cultuur en kunst is er voor elke bezoeker iets te ontdekken. National Gallery the Netherlands is een van de belangrijke musea in Amersfoort. Als u zich aanmeldt voor een rondleiding, dan neemt onze gids u eerst mee om Color House te ontdekken. Color House is niet alleen bijzonder qua bouwvorm, haar balkon, gordijnen zijn ook kunstwerken die in het hele gebouw zijn geïntegreerd. Vervolgens, als je wilt, zal de gids je vergezellen om te genieten van de kunstexposities van Juane Xue en andere realistische kunstenaars. Daarna kun je nog langs Color House lopen om door het park naar andere plekken in het stadscentrum te wandelen.

Lezing

Er zijn geen lezingen gepland

Rondleiding

Voor groepen vanaf 6 personen en op afspraak zijn er een rondleidingen over:
– gebouw en uitleg over architectuur gebouw.
– over architectuur en aanwezige kunst
De kosten bedragen €15,- per persoon

Meer informatie

U kunt contact op nemen met National Gallery The Netherlands per email of telefoon: 033 465 1617 (alleen tijdens openingstijden).

The National Gallery The Netherlands bevindt zich in het Color House. Het Color House is een modern, vrijstaand gebouw in het Beekdal park in Amersfoort. Ze staat bekend om haar unieke architectonische ontwerp en veel kleuren. Color House is een van de kunstwerken van Juane Xue. Het is uitbundig en plezierig vertoeven in de schitterende kleurrijke wereld van Juane.

Deze combinatie van National Gallery The Netherlands en Color House trekt veel bezoekers van over de hele wereld.